Centrale ligging

Just in time

*levering binnen 48 uur

Op maat van de klant

Eigen transport

Grote stock

Duurzaam

Centrale ligging

Op maat van de klant

Grote stock

Just in time

*levering binnen 48 uur

Eigen transport

Duurzaam

Centrale ligging

Just in time

Op maat van de klant

Eigen transport

Grote stock

Duurzaam

Ligna Hout

- Hout voor industrie -

HoUT VOOR industrie

Industriële houten verpakkingen voor transport

Voor al uw goederen die via lucht-, weg- of zeetransport dienen te worden vervoerd, zorgen wij voor een uitstekende industriële houten verpakking op maat.

Waardevolle ladingen blijven op deze manier veilig en onbeschadigd gedurende het transport. We werken met kwaliteitsvol hout dat op maat wordt gezaagd en vervolgens rondom het product wordt gebouwd tot een palletkist, zodat je de meest optimale industriële verpakking verkrijgt.

Industriële houten verpakking of palletkist, deze kist wordt gebruikt voor het veilig vervoeren van goederen via zee, land of lucht
houten paletten op een stapel

Waarom zijn wij de ideale partner voor hout voor de INDUSTRIE?

Internationale transport & verschepingen

Al onze houten verpakkingen zijn geschikt voor internationaal vervoer. Dit komt doordat wij ons hout met hitte behandelen in eigen ovens, dit wordt ook heat treatment genoemd. Zo voldoet het hout aan de ISMP-15 vereisten en krijgt u van ons ook de nodige certificaten hiervoor. Bovendien bestempelen we het hout om de 30 cm om te bewijzen dat het hout wel degelijk behandeld werd. Zo kan u de houten verpakking probleemloos verzenden naar het buitenland.

Maatwerk van de industriële houten verpakkingen

Voor al uw goederen, klein of groot, voorzien wij kwalitatief hout voor uw verpakking. Zo bent u verzekerd dat de goederen veilig en onbeschadigd hun bestemming zullen bereiken.

Uitstekende service

Uitstekende service is het handelsmerk van Ligna. De kracht zit hem in de klantgerichte ingesteldheid, deze in combinatie met de just-in-time manier van werken en de grote stockopslag van hout. We zijn een onderneming die wil blijven groeien en innoveren om deze uitstekende service te kunnen blijven garanderen. We willen blijven investeren, ook in nieuwe technologieën. De vakkundige manschappen van Ligna zijn sterk in wat ze doen en dat maakt het bedrijf met deze omvang in deze business ook uniek.

Logo Ligna: hout voor haven en industrie

Waarom kiezen voor ligna

• Just in time leveringen binnen 48 uur
• Eigen transport
• In bezit van een grote stock
• Eigen ovens voor heat treatment
• ISPM 15-certificaat voor internationaal transport